«Έσπασε» η αιχμή της ουκρανικής επίθεσης στο Κουρσκ: Ήττα στην Κομαρόβκα – Βαριές απώλειες για την 22η Ταξιαρχία

Εκατοντάδες Ουκρανοί οδηγήθηκαν στην αιχμαλωσία

«Έσπασε» η αιχμή της ουκρανικής επίθεσης στο Κουρσκ καθώς η 22η ουκρανική Ταξιαρχία υπέστη ήττα στην Κομαρόβκα και βαρύτατες απώλειες.

Βίντεο από μαζική παράδοση Oυκρανών στρατιωτών της 22ης Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας μετά από μάχες στην Κομαρόβκα, δημοσίευσε το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Συνολικά οι Ρώσοι λένε πως έχουν παραδοθεί εκατοντάδες Ουκρανοί.

Το βίντεο δείχνει 24 από αυτούς να έχουν παραδώσει τα όπλα, ωστόσο εντύπωση έχουν προκαλέσει οι αναφορές για το μέγεθος της ουκρανικής δύναμης που επιχειρεί αυτή τη στιγμή στο ρωσικό έδαφος.

Σύμφωνα με ρωσικές εκτιμήσεις η δύναμη αυτή διαθέτει 25.000 άνδρες!

Σημειώνεται ότι όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις 16 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Κουρσκ, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 2.860 στρατιωτικούς και 41 άρματα μάχης.

Αυτό σημαίνει ότι συνέχισε να στέλνει ενισχύσεις το Κίεβο και η απορία για την εθνικότητα των αντρών αυτών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς όλοι γνώριζαν ότι η Ουκρανία ταλανιζόταν και ταλανίζεται από λειψανδρία.

Θεωρούν στην Μόσχα ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δύναμης αποτελείται από Δυτικούς και μάλιστα εν ενεργεία στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν «καμουφλαριστεί» πίσω από το μανδύα του μισθοφόρου.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μαθηματικό κενό. Αν το νούμερο αυτό ισχύει και είχε αποσυρθεί από τα μέτωπα της ανατολικής Ουκρανίας τότε αυτά θα είχαν καταρρεύσει μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας πρόσθετος και ακόμα άγνωστος «παράγοντας» που πρόσφερε την επιπλέον αυτή δύναμη.