Εκλεισαν τους δρόμους οι κάτοχοι αξιογραφων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, οι οποίοι ζήτησαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να παραιτηθεί, να τηρήσει τις προεκλογικές και μετεκλογικές του δεσμεύσεις, καθώς και να αποζημιωθούν όλοι οι ιδιώτες κάτοχοι αξιογράφων μετά τη λήξη του μνημονίου. Νωρίτερα οι διαδηλωτές είχαν μεταβεί στη Νομική Υπηρεσία όπου σημειώθηκαν επεισόδια με εκπροσώπους των ΜΜΕ.kata1

Έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού

Οι διαμαρτυρόμενοι, απέκοψαν το δρόμο από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού με κατεύθυνση την πίσω πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι κάτοχοι αξιογράφων φωνάζουν συνθήματα και ζητούν δικαίωση, όπως λένε. Αντιπροσωπεία τους συναντάται με τον ΠτΔ στον οποίο και θα επιδώσουν ψήφισμα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης απολογήθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ένταση και τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί νωρίτερα στη Νομική Υπηρεσία.

Ακόμη, διαδηλωτές έκλεισαν την είσοδο που οδηγεί στο English School και το Γυμνάσιο Ακροπόλεως, την ώρα που αναχωρούσαν οι μαθητές. Για την ομαλή αναχώρηση των μαθητών, χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρο-επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτέςkata2.

Η Αστυνομία περιόρισε τους διαδηλωτές στον κυκλικό κόμβο, αλλά στη συνέχεια οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν και πάλι το δρόμο.

Οι διαδηλωτές  έκλεισαν την είσοδο που οδηγεί στο English School και το Γυμνάσιο Ακροπόλεως, την ώρα που αναχωρούσαν οι μαθητές.

Για την ομαλή αναχώρηση των μαθητών, χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρο-επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές.

Η Αστυνομία περιόρισε τους διαδηλωτές στον κυκλικό κόμβο, αλλά στη συνέχεια οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν και πάλι το δρόμο.