Η ΕΔΕΚ δύναμη των πολιτών, είπε ο Μ. Σιζόπουλος στην υποβολή υποψηφιοτήτων για ΕΚ

Η ΕΔΕΚ είναι η δύναμη των πολιτών, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων την Τετάρτη στο Συνεδριακό Κέντρο για τις Ευρωεκλογές.

«Η ΕΔΕΚ προσεγγίζει τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Διαθέτει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από 6 προσωπικότητες με κύρος και εγκυρότητα και τυγχάνει πολύ θετικής αποδοχής από την κοινωνία», τόνισε ο κ. Σιζόπουλος. 

Ακόμη, εξέφρασε την προσδοκία ότι «οι Κύπριοι ψηφοφόροι θα θέλουν να δυναμώσουν και να ενισχύσουν την παρουσία της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) με τη συμμετοχή και την εκπροσώπηση στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του ΕΚ, που είναι η Σοσιαλιστική Ομάδα», η οποία, όπως είπε, «διαδραμάτισε έναν αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κάλεσε τους πολίτες «να ενισχύσουν τη δύναμη της πατρίδας μας στο ΕΚ, να ενισχύσουν τη φωνή της Κύπρου στο ΕΚ, να ενισχύσουν την ΕΔΕΚ με την ψήφο τους».

«Η ΕΔΕΚ είναι η δύναμή τους. Η ψήφος τους είναι πάρα πολύ σημαντική σε αυτές τις εκλογές», ανέφερε καταληκτικά.

Οι υποψήφιοι της ΕΔΕΚ με αλφαβητική σειρά είναι οι Νίκος Αναστασίου, Ανδρέας Αποστόλου, Παντελίτσα Γιόκκα, Βίβιαν Κανάρη, Ηλίας Μυριάνθους και Νικόλας Φιλίππου.