Σοκαριστική δήλωση Ε.Μεϊμαράκη: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!

Δεν ξεκαθάρισε όμως εναντίον ποιών θα πολεμήσουν οι Έλληνες

Ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μεϊμαράκης μιλώντας τη Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, προχώρησε σε μια πολύ ανησυχητική δήλωση όπου είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»!

Είπε μάλιστα ότι οι Έλληνες αυτό θα το κάνουν για να υπερασπιστούν τον δυτικό τρόπο ζωής!

Δεν εξήγησε όμως τι εννοεί με τον δυτικό τρόπο ζωής. Μήπως αυτόν που επιτρέπει την αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών επί δεκαετίες στις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα αυτές να έχουν διαβρωθεί εντελώς; Ή μήπως τον δυτικό τρόπο ζωής που επέβαλε την ψήφιση νόμου με τον οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα αποκτούν παιδιά;

Και το κυριότερο δεν ξεκαθάρισε εναντίον ποιών θα πολεμήσουν οι Έλληνες πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης; Εναντίον του Ιράν; Εναντίον της Ρωσίας; Πολύ επικίνδυνη Η δήλωση Μεϊμεράκη .

Και γιατί να πολεμήσουν οι ‘Έλληνες πρώτοι; Άλλοι έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ξεκίνησαν τις συγκρούσεις.

Τη στιγμή που η Ελλάδα δεν πολέμησε εκεί που έπρεπε και να προασπιστεί την Κύπρο από τον Τούρκο εισβολέα το 1974 με εκείνη την επαίσχυντη δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι κείται μακράν γιατί να πολεμήσει τώρα και εναντίον ποιών;

Συγκεκριμένα ο Ε. Μεϊμαράκης είπε: «Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί.

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η ειρήνη».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα.

Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές,τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής και να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».