Ύστατο χαίρε στον αγωνιστή Δώρο Χριστοδουλίδη

Εκατοντάδες φίλοι, συναγωνιστές , πολιτικοί ηγέτες και απλός κόσμος αποχαιρέτισαν σήμερα τον αγωνιστή της Δημοκρατίας πρώην βουλευτή Δώρο Χριστοδουλίδη ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 78 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία του αείμνηστου Δώρου Χριστοδουλίδη, τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λάρνακα, όπου εκατοντάδες εκτιμητές του ανθρώπου, του γιατρού, του αγωνιστή της δημοκρατίας, του πολιτικού, προσήλθαν για να συλλυπηθούν τους οικείους του, τη σύζυγό του, επίσης, γιατρό, Ανδρούλα, τους δύο γιούς του Γιώργο , Κώστα, τη θυγατέρα του, τα αδέλφια και εγγόνια του.

Στεφάνια κατατέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του ΔΗΣΥ, του ΓΓ του ΑΚΕΛ, του Προέδρου του ΔΗΚΟ, του Προέδρου της ΕΔΕΚ, του Προέδρου της ΔΗΠΑ, βουλευτών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων κ.ά. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου.

Σε επικήδειο λόγο του ο γιος του εκλιπόντος, Γιώργος Χριστοδουλίδης, δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης και Αν. Διευθυντής του ΚΥΠΕ, και ποιητής, αναφέρθηκε στις αρετές του πατέρα του, στις αρχές που μετέδωσε στα παιδιά του, στους αγώνες του για τη δημοκρατία, καθώς κατά την εκδήλωση του προδοτικού πραξικοπήματος τον Ιούλη 1974, οργάνωσε την αντίσταση στη Λάρνακα, κάνοντας μνεία στο κενό που αφήνει πίσω του για την οικογένεια του και την κοινωνία.

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.