«Προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή της Ουκρανίας στην επίθεση του Crocus City Hall» λένε οι Ρώσοι

Τους εκπαίδευσαν στην Τουρκία – Μεγάλη επιχείρηση σε στρατόπεδο έξω από την Κωνσταντινούπολη οδήγησε στην σύλληψη 40 τρομοκρατών! – Πώς σκηνοθέτησαν δήθεν εμπλοκή του ISIS

Με ρωσικά όπλα που είχαν πέσει στα χέρια των Ουκρανών κατά την διάρκεια του πολέμου στο ουκρανικό μέτωπο ήταν εξοπλισμένοι οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Crocus City Hall της Μόσχα και έβαλαν φωτιά στο κτίριο αποσκοπώντας να εξοντώσουν τους 6.200 ακροατές της συναυλίας, αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα.

Ο βαλλιστικός έλεγχος και οι αριθμοί των όπλων επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για απωλεσθέντα, κατά τις μάχες, ρωσικά όπλα που είχαν περιέλθει στην κατοχή των Ουκρανών.

Ο συγκεκριμένος Τατζίκος τρομοκράτης που εικονίζεται, δήλωσε ότι είχαν 15 γεμιστήρες όπλων ο καθένας, αλλά ο ίδιος πρόλαβε και άδειασε στους αθώους πολίτες «μόνο» 11 γεμιστήρες!

Οι Τατζίκοι είχαν στρατολογηθεί από την ουκρανική υπηρεσία GUR και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με την σημαία του ISIS όταν τους παρέδωσαν τα όπλα, οι οποίες φωτογραφίες προωθήθηκαν εν συνεχεία στο κανάλι μιας σέχτας του ISIS στο Telegram.

Μαζί τους στην επίθεση ήταν και άτομα με ουκρανικά διαβατήρια. Κάποιοι ξέφυγαν, προφανώς στην Ουκρανία, καθώς είχε ετοιμαστεί και «προβαριστεί» ένα πολύπλοκο σχέδιο διαφυγής μέσα από υπόγειες σήραγγες κάτω από το Crocus City Hall, ενώ υπολόγιζαν ότι θα καιγόταν ολόκληρο το κτίριο με τους 6.200 πολίτες που είχαν αγοράσει εισιτήρια για το κονσέρτο.

Σε ότι αφορά την εκπαίδευσή τους έγινε στην Τουρκία σε στρατόπεδο έξω από την Κωνσταντινούπολη επί δύο μήνες από Ουκρανούς αξιωματικούς.

Χθες έγινε ειδική επιχείρηση από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας βάσει των ρωσικών πληροφοριών που αποσπάστηκαν από τους αιχμάλωτους Τατζίκους και συνελήφθησαν 40 ισλαμιστές που ετοίμαζαν και δεύτερη επίθεση στην Ρωσία.

Οι πληροφορίες αυτές οδήγησαν τον Β.Πούτιν στο διάγγελμά του βάσει του οποίου η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση και «αποφασίστηκε η εξόντωση της ουκρανικής ηγεσίας που ευθύνεται για την επίθεση», όπως οι Ρώσοι θεωρούν ότι συνέβη.