Συμπλοκή στη Λεμεσό με ένα νεκρό και ένα τραυματία

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 44χρονου από μαχαίρι, έξω από μπυραρία της περιοχής Ύψωνα. Κρίσιμα τραυματίστηκε 52χρονος ενώ η Αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτους 49χρονο και 54χρονο.

Νεκρός είναι ο 44χρονος Μάριος Ονησιφόρου, ο οποίος μαζί με 52χρονο, φέρονται να δέχθηκαν τα κτυπήματα από μαχαίρι, μετά από λογομαχία 43χρονου φίλου τους, με τους φερόμενους ως δράστες.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, γύρω στις 2 τα ξημερώματα ενημερώθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού, ότι υπήρξε συμπλοκή προσώπων έξω από μπυραρία στον Δήμο Ύψωνα και στη σκηνή εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα δυο πρόσωπα, που μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού με ασθενοφόρο. Ο 44χρονος απεβίωσε, ενώ ο 52χρονος μεταφέρθηκε για χειρουργική επέμβαση σε άλλο νοσηλευτήριο, συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 49χρονου και του 54χρονου, οι οποίοι κλήθηκαν για ανάκριση και προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

«Ο 49χρονος είχε κάποιες προσωπικές διαφορές με φίλο των θυμάτων, 43χρονο, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε ελαφρά στο επεισόδιο και έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε. Φαίνεται ότι λόγω των προσωπικών διαφορών που προέκυψαν πριν μερικές μέρες συνεχίστηκε η αντιπαράθεση στο εν λόγω σημείο όπου είχαμε την τραγική κατάληξη», ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.