Κλειστά τμήματα αυτοκινητόδρομων από την ερχόμενη βδομάδα

Στο κλείσιμο τμημάτων σε αυτοκινητοδρόμους προβαίνει από την επόμενη εβδομάδα το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 19/6/2023 – 30/6/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:30, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο, μετά την έξοδο προς Ύψωνα, θα είναι κλειστή.

Επιπλέον, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19/6/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της συνδετικής οδού που ενώνει τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς Κοφίνου θα κλείσει ολοκληρωτικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την επόμενη έξοδο στη Σκαρίνου με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Επίσης, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Tρίτη 20/6/2023 και την Τετάρτη 21/6/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της εισόδου στην Κοφίνου προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου με κατεύθυνση τη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος της Κοφίνου προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου θα κλείσει ολοκληρωτικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την επόμενη είσοδο στις Αγγλισίδες μέσω του παλαιού δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.