Καίρια ερωτήματα ΔΗΚΟ για Ν.Υπηρεσία και οικονομικά σκάνδαλα

Θα διωχθεί νομικά ο Βγενόπουλος ; 

Οι πολίτες παρακολουθούν με οργή, απογοήτευση και αίσθημα απόγνωσης τις πρωτοφανείς εξελίξεις των τελευταίων ωρών που οδηγούν σε κατάρρευση των πολιτειακών θεσμών» δήωσε σλημερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ  υποδεικνύοντας τα πιο κάτω .eklogi-defteroklasaton-simera-sto-diko-th
«Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
Αντί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ενεργεί ως θεματοφύλακας των θεσμών, προτιμά να ενεργεί με βάση μικροκομματικές και προεκλογικές εξαρτήσεις.
Αντί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις ενέργειες του κ. Ερωτοκρίτου που καταγράφονται επίσημα στο πόρισμα Καλλή, διογκώνει το πρόβλημα αγνοώντας το πόρισμα Καλλή και ενεργώντας σπασμωδικά.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
1. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οφείλει να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του κ. Ρίκκου Ερωτοκρίτου.
2. Ο κ. Ερωτοκρίτου οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον του δικαστηρίου ως απλός πολίτης και όχι ως προϊστάμενος των δημόσιων κατηγόρων του.
3. Η Αστυνομία να διερευνήσει τις χτεσινές καταγγελίες του κ. Ερωτοκρίτου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει επιτέλους να βάλει ένα τέλος, στο ξέφρενο πάρτι συμφερόντων που χαρακτηρίζει τη διακυβέρνησή του. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οφείλει να ενημερώσει τον κυπριακό λαό:
1. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα για τη χρηματοδότηση της FOCUS σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ;
2. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η νομική διαδικασία για παύση της κυρίας Γιωρκάτζη;
3. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα για τη Ryanair;
4. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την πρώην Λαϊκή Τράπεζα και πότε επιτέλους θα διωχθεί νομικά ο κ. Βγενόπουλος;»