Η ΑstroBank καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο για το 2023 στο Private Banking

Το βραβείο Best Private Bank – Cyprus έλαβε η AstroBank στο πλαίσιο των Global Private Banking Innovation Awards 2023, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου στην Σιγκαπούρη.

Δελτίο Τύπου της τράπεζας αναφέρει ότι η AstroΒank βραβεύτηκε από το Global Private Banker, μαζί με δεκάδες τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας, με την κριτική επιτροπή να αναδεικνύει ότι οι υπηρεσίες Private Banking της AstroΒank παρέχουν καινοτόμες λύσεις σε πελάτες με μεγάλα ιδιωτικά κεφάλαια.

«Με αυτό τον τρόπο η AstroBank έχτισε το συνολικό της ενεργητικό απολαμβάνοντας παράλληλα συνεχή αύξηση εσόδων. Με στρατηγικές επενδύσεις για την αναβάθμιση των τεχνολογικών της δυνατοτήτων, η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες υπηρεσίες διατήρησης του πλούτου τους», ανέφεραν τα  μέλη της κριτικής επιτροπής, αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασης.

Η Επικεφαλής Private Banking, Treasury & ESG, Χάρις Κυνηγού είπε ότι βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας, είναι ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία, η ποιότητα των υπηρεσιών με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα, σε συνδυασμό με μια διαρκή επιμονή για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες.