Γέμισε ο αυτοκινητόδρομος κοντά στην Κοφίνου κατεψυγμένα κοτόπουλα

Φορτηγό αυτοκίνητο, με εμπορευματοκιβώτιο που μετέφερε 40 τόνους κατεψυγμένα κοτόπουλα, αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Κοφίνου, με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει με το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου.ABP34-00000254-001

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 το μεσημέρι σε φορτηγό αυτοκίνητο, που κινείτο από τη Λεμεσό με προορισμό τη Λάρνακα παρά την αερογέφυρα της Κοφίνου, απαγκιστρώθηκε το εμπορευματοκιβώτιο από την καρότσα με αποτέλεσμα να κινηθεί προς τα αριστερά.

Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 60 χρόνων, από το Πύργο Λεμεσού, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί. Το εμπορευματοκιβώτιο κτύπησε στο αριστερό ανάχωμα της αερογέφυρας και άνοιξε με αποτέλεσμα να χυθεί στο δρόμο το περιεχόμενό του και να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και με τη βοήθεια ειδικού γερανοφόρου οχήματος μετακινήθηκαν το φορτηγό, η καρότσα και το εμπορευματοκιβώτιο.

Από το επεισόδιο ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκε προληπτικά προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Στο επεισόδιο δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο, αφού φαίνεται ότι την ώρα που κινείτο στο δρόμο το φορτηγό δεν υπήρχαν στο δρόμο άλλα τροχοφόρα.

Η Αστυνομία, σε συνεργασία με άνδρες της ΕΜΑΚ Κοφίνου, προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία.