Σοβαρός τραυματισμός 31χρονης σε οδική σύγκρουση στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα ηλικίας 31 ετών, η οποία τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Κυριακή, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας άγνωστος που οδηγούσε όχημα στη Λάρνακα, γύρω στις 00.10 σήμερα τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά και να αποκόψει πάσσαλο, να προσκρούσει σε παρακείμενη παράγκα και να ακινητοποιηθεί σε χωράφι. Τόσο ο οδηγός, όσο και άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα φέρονται να εγκατέλειψαν τη σκηνή, προστίθεται.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκαν με άγνωστο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 32 ετών, που φέρονται να επέβαιναν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, το οποίο ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι «η 31χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο 32χρονος αρνήθηκε να τύχει ιατρικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρνακας».

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας, η οποία καλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804180 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλέφωνο αριθμό 1460.