Ετοιμη η έκθεση Καλλή για ισχυρισμούς Γιωρκάτζη εναντίον Ρίκκου

Την έκθεσή του για τη διερεύνηση ισχυρισμών περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου διαβίβασε χθες, Τρίτη, ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής στο Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του θα τη μελετήσει και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στις 14 Απριλίου.ÄÉÏÉÊÇÔÑÉÁ ÊÅÍÔÑÉÊÇÓ ÔÑÁÐÅÆÁÓ ×ÑÕÓÔÁËËÁ ÃÉÙÑÊÁÔÆÇ

«O ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής κ. Π. Καλλής στον οποίο ανατέθηκε η διερεύνηση ισχυρισμών περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Ρ. Ερωτοκρίτου με παραταθέν χρονοδιάγραμμα μέχρι την 14ην Απριλίου 2015, περάτωσε την έρευνα του και διαβίβασε χθες την ΄Εκθεση του στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κ. Κληρίδη», αναφέρεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι ο κ. Κληρίδης «θα μελετήσει την πολυσέλιδη ΄Εκθεση του ποινικού ανακριτή σε συνδυασμό με το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που συνελέγη από 27 μάρτυρες και από μεγάλο αριθμό εγγράφων κατά τις επόμενες ημέρες και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις / δημοσιοποιήσεις κατά την καθορισθείσα ημερομηνία της 14ης Απριλίου 2015».

«Ο ποινικός ανακριτής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε αμοιβή για τις υπηρεσίες του και ο Γενικός Εισαγγελέας τον ευχαριστεί για το επίπονο έργο που έχει επιτελέσει και για το δημόσιο πνεύμα που έχει επιδείξει», καταλήγει η ανακοίνωση.