Χρησιμοποίησα λόγια και λέξεις του Αναστασιάδη, απαντά ο εκδότης Κώστας Χατζηκωστής στον τέως Πρόεδρο

Διαψεύδει ο εκδότης Κώστας Χατζηκωστή τα όσα «ο διαψεύδοντας φίλος μου Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει, διότι γνωρίζει ότι όσες λέξεις χρησιμοποίησα είναι αυτές, που ο ίδιος μου είπε» και όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «αυτή είναι η πραγματικότητα».

Σε σχέση με την δήλωση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ σε σχέση με τις αναφορές του στο βιβλίο «7 Προεδρικά Πορτραίτα», ο κ. Χατζηκωστής αναφέρει ότι «πρόκειται 100% για λόγια και λέξεις του Προέδρου Αναστασιάδη, τα οποία ευσταθούν, ανεξαρτήτως των σκοπιμοτήτων, που θέλει τώρα να εξυπηρετήσει. Αν παρέλειψα δυο λέξεις είναι τα επίθετα, που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος. Το ήθος μου, αλλά και η αγάπη μου για την Ελλάδα, δεν μου το επέτρεπαν».

Ουδείς και ουδέποτε από τους έξι προηγούμενους Προέδρους διέψευσαν έστω κι’ ένα ιώτα της μακροχρόνιας δημοσιογραφικής και αρθρογραφικής του πορείας, προσθέτει λέγοντας ότι τ ίδιο ισχύει και για το βιβλίο του.

«Στα 10 χρόνια διακυβέρνησής του ο Νίκος Αναστασιάδης, κατέγραψε επίδοση να διαψεύδει τον εαυτόν του και σε πράξεις και σε λόγους. Ο καθένας παραδίδει τον εαυτόν του στην κρίση της αδέκαστης ιστορίας», καταλήγει στην δήλωση του ο κ. Χατζηκωστής.