Θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ διεκδικεί και η Ξένια Κωνσταντίνου

Μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) διεκδικεί η τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ξένια Κωνσταντίνου. 

Σε ανακοίνωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κωνσταντίνου καταγράφει την πορεία της στον ΔΗΣΥ και αναφέρει ότι «στόχος μου είναι να συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ανασυγκρότηση, στη στήριξη της Προέδρου και στη διεύρυνση της επιρροής του Δημοκρατικού Συναγερμού».

«Με εφόδια μου την εμπειρία, τη νηφαλιότητα, τη μαχητικότητα και σοβαρότητα που πάντοτε με διακρίνουν, σε άρρηκτη συνεργασία και με την υπόλοιπη ηγεσία, τις οργανώσεις μας, τα στελέχη και μέλη μας πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει η κ. Κωνσταντίνου.

Καταλήγοντας ζητεί τη στήριξη των μελών του ΔΗΣΥ επισημαίνοντας ότι, «σε αυτή τη μάχη, η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη θα αποτελούν για εμένα πρόσημο ευθύνης. Θέλω να δω όπως και εσείς, ένα Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό, περήφανο και κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι γι’ αυτό τον στόχο που θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις».