Τελικά πόσα είδη αποστασίας  υπάρχουν   στο ΔΗΣΥ;

Κατηγορείται ο Νίκος Χριστοδουλίδης  ως αποστάτης. Δεχτό. Όμως δεν κατηγορείται ούτε και διαγράφεται ως αποστάτης ο Χαράλαμπος Προύντζος ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη και ανακηρύχθηκε πριν ακόμα λήξει ο β’ γύρος ως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μαυρογιάννη. Ο κ. Χαράλαμπος δεν ήταν απλό μέλος αλλά στέλεχος του ΔΗΣΥ.’Ηταν ο δικηγόρος που διόρισε η ηγεσία του Συναγερμού για να προσβάλει την βουλευτική έδρα του κ. Παπαδόπουλου που πήρε το ΕΥΡΩΚΟ όταν αποχώρησε η Ελένη Θεοχάρους. Η σύζυγος του Γωγώ Αλεξανδρινού ήταν εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Αναστασιάδη στις προεδρικές  του 2018. Μετά την εκλογή Αναστασιάδη ετοιμάζονταν να εργοδοτηθεί στο Προεδρικό , αλλά κάτι στράβωσε και πήγε στο ΡΙΚ .

Ο Ν. Χριστοδουλίδης απ’ ότι λέγεται ήταν ένα απλό μέλος του κόμματος. Ο Χ.Προύντζος  όμως υπήρξε στέλεχος  και ακόμη δεν ακούστηκε αν τον έχουν διαγράψει ή όχι.

Άρα η ηγεσία του ΔΗΣΥ πρέπει να επιλέξει: πόσες αποστασίες υπάρχουν και ποιες είναι καλές και ποιες κακές. Και εάν η ενότητα όπως λέει και ο απερχόμενος ΥΠΟΙΚ έχει όνομα: «΄Οχι στον αποστάτη» πως λέει ναι στον άλλο αποστάτη;

Ζ