Γιατί δεν πήγε ο Αναστασιάδης στη συνεδρία του Π.Γ του ΔΗΣΥ;

Κοκορεύονται κιόλας κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη του Συναγερμού πως ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν τόλμησε να πάει στην συνεδρία του Π.Γ. του ΔΗΣΥ γιατί θα τον γιουχάιζαν και θα άκουγε τα εξ’ αμάξης. Του φορτώνουν 100 στα 100 την αποτυχία του Αβέρωφ  να βρεθεί στον β’ γύρο.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ   αίφνης απέκτησε ανάστημα και πυροβολεί προς τον λόφο, απόντος του υψηλού ένοικου καθότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.

Τόσα απωθημένα που είχε ο Φούλης πως άντεξε τόσα χρόνια να τα κρατεί μέσα του;

Θυμήθηκε ακόμα και την εκλογή Δ.Συλλούρη  στην προεδρία της Βουλής το 2016 για  την οποία είπε πως ήταν ένα από τα μεγάλα λάθη του. Το δεύτερο ήταν το πρώτο μνημόνιο για κούρεμα επειδή δεν το ψήφισε…

Όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Φούλη στην συνέντευξη του στο ΡΙΚ την Τετάρτη, κατά την συνάντηση του την Κυριακή και την Δευτέρα  στο προεδρικό δεν συμφώνησε με τον Πρόεδρο.

Εν ολίγοις έσπασαν τασάκια για να μην σπάσουν ….κεφάλια.

Τώρα ο Φούλης απειλεί αυτούς που τον μαχαίρωσαν να βρεθούν μπροστά του και αν τολμούν να τον αμφισβητήσουν στις 11 Μαρτίου…

Ε, ε, ε και αν τολμήσουν τι θα κάνει , θα τους δείρει;

Η ρήση “εγιώ είμαι παναϋριν που αρκινά τζιαι σου’σαι  παναϋριν που τελειώνει”,  ώθησε κάποιους υπουργούς και ανώτερα στελέχη  να συμπαραταχθούν με τον Αβέρωφ  και να επαναλαμβάνουν τα λόγια του.Όμως όπως έλεγε και η γιαγιά μου τα πίσκαλα εν δανεικά στον γάμο. Και το παναϋριν π’ αρκινά  μπορεί να έχει και άλλη κατάληξη!!!

Τα παναϋρκα ετελειώσαν…

Ζ.