25χρονη μητέρα σκοτώθηκε σε δυστύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς, νεαρή μητέρα, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό. Πρόκειται για την Μαριλένα Κωσταντινίδου από τη Γεράσα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε ο 23χρονος σύζυγος της και το τρίμηνο κοριτσάκι τους. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου των Βρετανικών Βάσεων το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ, στο δρόμο Ακρωτηρίου – Κολοσσίου παρά το χωριό Τραχώνι. Η νεαρή μητέρα ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος και στο οποίο επέβαινε το βρέφος τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με κατεύθυνση το Κολόσσι, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενο χαντάκι. Από το τροχαίο δυστύχημα η 25χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το βρέφος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Μακάρειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο οδηγός τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών, σύμφωνα με την αστυνομία είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Λόγω του τροχαίου, ο δρόμος είχε κλείσει για πολλές ώρες. Η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διερευνά τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.