Στη διαχωριστική γραμμή της ντροπής σήμερα ο Πρόεδρος της Ελλάδας

Ολοκληρώνει σήμερα την επίσκεψή του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÅËËÇÍÉÊÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ Ð. ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÓ

Επίσκεψη στη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην οδό Λήδρας με Ονασαγόρου, θα πραγματοποιήσει το πρωί στις 8.30 ο Ελληνας Πρόεδρος, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβη Αλέξανδρο Ζήνων.

Κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Παυλόπουλος θα έχει επίσης συναντήσεις με συνδέσμους και επιτροπές που σχετίζονται με το δράμα και τον αγώνα της Κύπρου.

Από τις 10 μέχρι τις 11.15 το πρωί θα έχει συναντήσεις με την Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων, την Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, την Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων, το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ και τη Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας (Ξεν. Χίλτον)

Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το μεσημέρι το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, όπου θα τύχει ενημέρωσης από Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και θα καταθέσει στεφάνι, παρόντος του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αναχωρεί για Αθήνα στις 14.00.