“Έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Βαγγέλης Πουργουρίδης

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα Χριστουγέννων ο γνωστός δικηγόρος Βαγγέλης Πουργουρίδης.

Ο  Βαγγέλης Πουργουρίδης ήταν γιος του πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χρίστου Πουργουρίδη.

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Χρίστος Κληρίδης, εξέφρασε την θλίψη του, γράφοντας: «Ανήμερα Χριστουγέννων έφυγες Βαγγέλη Πουργουριδη για την γειτονιά των αγγέλων. Εμείς θα είμαστε πάντα μαζί σου, με την δυνατή φωνή σου».

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) σε ανακοίνωση εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του δικηγόρου Βαγγέλη Πουργουρίδη.

«Ενός ανθρώπου που με το ήθος, τις αρχές, την επαγγελματική του πορεία και την ανεπτυγμένη κοινωνική του ευαισθησία άφησε ένα έντονο αποτύπωμα στη σύντομη ζωή του.

Άσκησε με προσήλωση, συνέπεια και πάθος τη μάχιμη δικηγορία για δύο και πλέον δεκαετίες και χειρίστηκε μεγάλο αριθμό δύσκολων ποινικών υποθέσεων, τιμώντας το λειτούργημα του δικηγόρου υποδειγματικά.

Βαθύς γνώστης της νομικής επιστήμης, με διαλεκτική αρτιότητα, οξυδέρκεια, ευθύτητα και συνάμα οραματιστής, ακούραστος υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με την αδόκητη απώλειά του, ο δικηγορικός κόσμος του τόπου μας είναι φτωχότερος.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς στην οικογένεια, τους οικείους και ιδιαιτέρως στον πατέρα του, συνάδελφο κ. Χρίστο Πουργουρίδη και ευχόμαστε δύναμη και υπομονή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.και η ταφή θα γίνει στον Μονιάτη.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.