Κρήτη:Ο θείος βίαζε τον 10χρονο ανιψιό του μαζί με έξι φίλους του

Συγκλονιστική η μαρτυρία της γιαγιάς

Αναβίωσε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η φρικιαστική υπόθεση βιασμού ενός 10χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον θείο, που είχε συνταράξει πριν από δύο χρόνια το Ηράκλειο ο οποίος το βίαζε ομαδικά μαζί με έξι φίλους του.

Ο 62χρονος, σήμερα, άνδρας, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 74χρονη γιαγιά του παιδιού χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση. Όταν του είπε να προσέχει και ότι θα επιστρέψει σύντομα κοντά του, ο 10χρονος «έσπασε» και της εκμυστηρεύτηκε το μαρτύριο που βίωνε.

«Γιαγιά, ο θείος στην αρχή μού έδειξε αγάπη. Με φώναζε να παίξω με τα σκυλάκια και να δω τηλεόραση. Γιαγιά, έχω τετράδιο και τα γράφω» της είπε ο μικρός, ενώ αποκάλυψε ότι ο θείος του έβαζε ακατάλληλες ταινίες στην κρεβατοκάμαρα και τον βίαζε!

Όπως είπε η 74χρονη στο δικαστήριο, ο σάτυρος του φορούσε γυναικεία εσώρουχα και του έλεγε ότι στην αρχή θα πονάει, αλλά μετά ο πόνος θα σταματήσει. «Τα ίδια κάνω και στα εγγόνια μου, αλλά δεν πονάνε» φέρεται ότι είχε πει στο ανήλικο παιδί.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της η γυναίκα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε βάλει το εγγόνι της ακόμη και μέσα σε… μνήμα που έχτιζε ο ίδιος, ενώ τον είχε πάει και στον στάβλο, όπου, αφού του έδεσε τα μάτια, τον βίασαν άλλα έξι άτομα! Επίσης, άλλη φορά οδήγησε το παιδί μέσα σε ένα κοτέτσι για να το βιάσει εκεί!

«Το παιδί παραπατούσε, έμεινε μία ώρα στην τουαλέτα, όλη νύχτα πονούσε, δεν ήθελε να το πάω στον γιατρό» ανέφερε η γιαγιά, υποστηρίζοντας πως ο 62χρονος μια φορά έβαλε το παιδί στο κοτέτσι, όμως, επειδή κατέφθασαν τα εγγόνια του και τα αντιλήφθηκε, πέταξε το παιδί έξω από το κοτέτσι στο διπλανό χωράφι από ύψος 3,30 μέτρων. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου.