Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας στην Κρήτη .Πρόκειται για έναν 50χρονο φωτογράφο και μια 49χρονη γυναίκα, που επέβαιναν μαζί στο ίδιο όχημα και η οποία αγνοείτο. 

Δυστυχώς, λίγο μετά τις 9:30 σήμερα το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα από τις Αρχές που την αναζητούσαν.

Μάλιστα, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι η αγνοούμενη γυναίκα επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο που έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν κυρίως στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης. Μάλιστα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 453 κλήσεις μέσα σε μία ώρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 Ελλάδος ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός, αφού είπε ότι η ένταση του φαινομένου που έπληξε την Κρήτη υπερέβη κάθε πρόβλεψη.

Μητέρα δύο παιδιών η 49χρονη

Μητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που ήταν συνεπιβάτιδα του αδικοχαμένου 50χρονου  Κωνσταντίνου Βεργάκη στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 49χρονη Ε.Κ. μόλις αντιλήφθηκε ότι θα εγκλωβιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βγήκε από το όχημα κι έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της.

O σύζυγός της είχε μία επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μόλις ηρέμισε ο καιρός πήγε στην Αγία Πελαγία προκειμένου να βρει την γυναίκα του.