Εκανε διακοπές με παρέα και το’ σκασε σαν κύριος

Συνελήφθη χθες από την Αστυνομία 42χρονος ως ύποπτος για υπόθεση που αφορά την μη αποπληρωμή οφειλόμενου ποσού σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 25 Μαϊου πέρσι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο υποδοχής ξενοδοχείου στη Λεμεσό, ότι 42χρονος αφού έκανε κράτηση για τέσσερα δωμάτια στο εν λόγω ξενοδοχείο για 15 ημέρες, διέμεινε σε αυτό μαζί με οκτώ ακόμη πρόσωπα και στη συνέχεια έφυγε, χωρίς να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό των 23.460 ευρώ.

Ο 42χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, σημειώνεται και προστίθεται πως το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα σήμερα και έθεσε υπό κράτηση 43χρονο σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τοκογλυφίας, απειλών και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στις 6 Μαρτίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο, ότι κατά το έτος 2013, με τη μεσολάβηση 43χρονου, δανείστηκε από 44χρονο, το χρηματικό ποσό των €1.000, με την προϋπόθεση της πληρωμής επιπλέον €200 τόκο μηνιαία.

Οπως αναφέρεται ο 45χρονος, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να τηρήσει τη συμφωνία, δέχθηκε απειλές από τον 43χρονο. Στις 4 Μαρτίου ενώ βρισκόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από τον 43χρονο, καθώς και από δύο άλλα άγνωστα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.