Παραιτήθηκε ο επικοινωνιολόγος Γ.Φλέσσα από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Την παραίτηση του επικοινωνιολόγου Γιώργου Φλέσσα από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά και 506175a536ee829a56478ed69f4ab2f1τα επόμενα βήματα του ανεξάρτητου υποψήφιου, σχολίασε η Εκπρόσωπος Τύπου του κ. Χριστοδουλίδη Μαριλένα Ευαγγέλου.

Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ,  αρχικά μίλησε για την απόλυση του επικοινωνιολόγου του Νίκου Χριστοδουλίδη, τονίζοντας ότι έχει διακοπεί η συνεργασία που υπήρχε μαζί του  εξαιτίας κάποιων άστοχων παεμβάσεων  στην ομιλία του κ. Χριστοδουλίδη όταν εξάγγειλε την υποψηφιότητα του.  «Η ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη έχει συνταχθεί από τον ίδιο», είπε.

Πρόσθεσε ότι μετά ο επικοινωνιολόγος την πήρε και πρόσθεσε τις επικοινωνιακές «πινελιές».

Συμπλήρωσε ότι το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη έμεινε έκπληκτο από την χρησιμοποίηση φράσεων που είχα χρησιμοποιηθεί στην προεκλογική εκστρατεία του Ιωάννη Κασουλίδη. πριν 14 χρόνια.«Μόλις έγινε αντιληπτό, τερματίστηκε η συνεργασία με τον κύριο Φλέσσα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν είναι υποψήφιος της αντιπολίτευσης. «Είναι ανεξάρτητος υποψήφιος της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Συμπλήρωσε ότι αντλεί δύναμη από πολίτες κάθε κομματικής προέλευσης. «Είναι μια συνενωτική δύναμη», ανέφερε.

Σε ερώτηση γιατί ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν παραιτείται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν απαξίωσε ποτέ τις καταβολές του, ούτε το κόμμα του, ούτε τον Πρόεδρο. «Ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν πάντα ενεργό αλλά απλό μέλος του ΔΗΣΥ. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ουρανοκατέβατος», είπε. Η κ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι δεν θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του πάει κόντρα σε κάποιον.

Όσον αφορά την ενδεχόμενη στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ, διευκρίνισε ότι έχει προηγηθεί συνομιλία με τους πολίτες σε όλες τις επαρχίες. «Από εκεί άντλησε τη δύναμη για να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του».

Σημείωσε ότι ακολουθεί διάλογος με την κοινωνία, φορείς, οργανωμένα σύνολα και ανεξάρτητους αξιωματούχους. «Μέρος του διάλογου είναι και τα κόμματα και ειδικά τα κόμματα που έχουμε το ίδιο όραμα».

Ακόμη, επεσήμανε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει το δικό του πολιτικό πλαίσιο το οποίο επεξεργάζεται και εμπλουτίζει.

Διευκρίνισε ότι προηγήθηκε η εξαγγελία όπου και κατέθεσε το όραμα του. «Υπάρχει πολιτικό πλαίσιο και το οποίο μόλις είναι έτοιμο, θα το θέσει ενώπιον των πολιτών και της κοινωνίας».