Μάριος Ηλιάδης για εξαγγελία υποψηφιότητας από Ν. Χριστοδουλίδη

Οι πολίτες δεν εξαπατώνται από συνεχιστές της παρούσας διακυβέρνησης, αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Μάριου Ηλιάδη με αφορμή την εξαγγελία Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Επί εννέα χρόνια ο «ανεξάρτητος» σήμερα Νίκος Χριστοδουλίδης, υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης, φίλος αλλά και «υπερυπουργός» του απερχόμενου Προέδρου» αναφέρεται και προστίθεται ότι  «σήμερα «θυμήθηκε» ότι ο τόπος χρειάζεται να σωθεί από τα δεινά που συσσώρευσε η διακυβέρνηση που πιστά υπηρετούσε επί εννέα χρόνια και χωρίς αυτός να διαφοροποιηθεί έστω και σε μία περίπτωση».

Σημειώνοντας ότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ουσιαστική ρήξη «με το αμαρτωλό παρελθόν και η πραγματική αλλαγή δεν θα έλθει από κανένα στέλεχος και υπηρέτη της παρούσας διακυβέρνησης», αλλά μόνο μέσα από μία πραγματικά ανεξάρτητη, υποψηφιότητα από τον χώρο της αντιπολίτευσης, αναφέρει πως «αυτή η υποψηφιότητα βρίσκεται ήδη ενώπιον των πολιτών. Είναι η υποψηφιότητα Μάριου Ηλιάδη, η μόνη που μπορεί να συνενώσει τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης και αποτελεί την μοναδική ελπίδα και προοπτική για την Κύπρο που χρειαζόμαστε και οραματιζόμαστε όλοι».