Τι έλεγε ο Σβαμπ το 2017: Σε 10 χρόνια όλοι θα έχουμε τσιπ στον εγκέφαλο

Μπορεί να ηχούν ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά ο  Κ.Σβαμπ -ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ- έχει sbabμιλήσει αρκετές φορές  ότι μέχρι το 2026-2027 θα  έχουμε όλοι εμφυτευμένα τσιπ στον εγκέφαλο ή στο δέρμα μας .

Τα συγκεκριμένα τσιπάκια έχει πει σε συνέντευξη του το 2016 στο RTS  στην αρχή θα τα βάζουμε στα ρούχα μας και στη συνέχεια είτε μέσα στο δέρμα μας, είτε ακόμη και στον εγκέφαλο μας. 

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες δείχνει τον Κ.Σβαμπ κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2017 να μιλά με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin και αναφέρθηκαν σε ένα μέλλον όπου όλοι έχουν ένα εμφυτεύσιμο τσιπ εγκεφάλου.

«Τα ψηφιακά εργαλεία Big Data [είναι] στην υπηρεσία της ιατρικής και βιολογικής προόδου και προχωρούν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο ιδρυτής του WEF και αρχιτέκτονας του Great Reset.

«Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι σε 10 χρόνια που θα καθόμαστε εδώ να έχουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλό μας και να μπορώ να το νιώσω αμέσως, επειδή όλοι θα έχετε εμφυτεύματα! Και θα σας μετράμε όλα τα εγκεφαλικά σας κύματα! Μπορεί να το φανταστεί κανείς;», ρώτησε.

«Νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό να το φανταστεί κανείς», επιβεβαίωνε ο Μπριν, συνεχίζοντας να περιγράφει ένα πιθανό μετανθρωπιστικό μέλλον όπου η συνείδηση ​​θα μπορούσε να μεταμοσχευθεί σε μηχανές.