Η Δύση στέλλει όπλα στην Ουκρανία μέσω πολιτικών και διπλωματικών πτήσεων

Άκρως εκτεθειμένη είναι η Γαλλία καθότι τα ρωσικά και ρωσόφωνα στρατεύματα CharkivRussianTanksστο Ντονμπάς  αποκάλυψαν  ότι όχι μόνο στέλνουν πυρομαχικά στο Κίεβο αλλά τα μεταφέρουν μέσω  της πρεσβείας  με πολιτικές πτήσεις!

 Και όπως φαίνεται δεν είναι  μόνο η Γαλλία.

Οι ρωσικές δυνάμεις ουσιαστικά έχουν καταστρέψει δεκάδες φορτία δυτικών χωρών που προσπαθούν να ενισχύσουν τον ουκρανικό στρατό αλλά η μεταφορά τους μέσω πολιτικών πτήσεων ίσως έχει και το σκεπτικό της προβοκάτσιες πέραν της προφανούς προσπάθειας προστασίας των εφοδίων , δηλαδή να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους Ρώσους να καταρρίψουν μια τέτοια πτήση και να τους αποδοθούν έτσι εγκλήματα πολέμου.

Έτσι κατά την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στο Ντόνμπας, ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν μια αποθήκη πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού όπου υπήρχαν πυρομαχικά γαλλικής προέλευσης.

Σύμφωνα όμως με τις ρωσικές δυνάμεις, τα συγκεκριμένα πυρομαχικά εστάλησαν στην Ουκρανία μέσω της γαλλικής πρεσβείας στο Κίεβο, προφανώς με πολιτική πτήση!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι έχουν στα χέρια τους  αποδεικτικά στοιχεία  για την χρήση πολιτικών πτήσεων με στρατιωτικό υλικό προς την Ουκρανία.