«Παρέλασε» το «Αζόφ» από την ελληνική Βουλή!

Ντράπηκε και η ντροπή τονίζει το Κ.Κ.Ε  το οποίο τονίζει την απόλυτη δικαίωση του κόμματος  που δεν παρευρέθηκε στην “παράσταση”

 

imagewΜέλη του ναζιστικού τάγματος Αζόφ κατέληξε να χειροκροτεί (!) η κυβερνητική πλειοψηφία στην Βουλή των Ελλήνων , μαζί με τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο του μηνύματος του Ζελένσκι προβλήθηκε παρέμβαση στρατιωτικού που μετέχει στον ναζιστικό σχηματισμό των συγκεκριμένων καθαρμάτων, ο οποίος βρήκε βήμα για να «αναβαπτίσει» τη δράση του χιτλερισμού στην Ουκρανία!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και ο ναζιστής του απέσπασαν στο τέλος αυτής της ντροπής το χειροκρότημα των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου…

«Απευθύνομαι σε σας ως Έλληνας στην καταγωγή, λέγομαι Μιχαήλ. Δεν θα μιλήσω για τις δυσκολίες που έχουμε στην ουκρανική άμυνα, συμμετέχοντας στο τάγμα Αζόφ. Αυτό είναι το χρέος μου ως άντρας», ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της φασιστικής συμμορίας, πιστοποιώντας ότι πρόκειται για μέλος του νεοναζιστικού τάγματος που βαρύνεται με δεκάδες θηριωδίες. Όσο για τον δεύτερο, αυτός μίλησε φορώντας μάσκα έτσι ώστε να μην εμφανή τα χαρακτηριστικά του, πράγμα που έγινε  αποδεκτό από τους παριστάμενους στη Βουλή…

Νωρίτερα στην ομιλία του ο Β.Ζελένσκυ ακολούθησε την πεπατημένη των ομιλιών που έχει κάνει σε άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ζητώντας να υπάρξει μεγαλύτερη στρατιωτική ενίσχυση από ελληνικής πλευράς στην Ουκρανία. Μάλιστα ο ίδιος εντελώς προκλητικά παραλλήλισε την κατάσταση στην χώρα του με την επανάσταση του 1821.

Από την ομιλία του πάντως έλειψε οποιαδήποτε αναφορά στο Κυπριακό ζήτημα παρότι στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έκανε σχετική αναφορά.

imagewΑυτά δεν εμπόδισαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μετά το τέλος της ομιλίας Ζελένσκι να χειροκροτούν όρθιοι…

ΚΚΕ: Ντράπηκε και η ντροπή!

Σε ανακοίνωσή του για όσα συνέβησαν στην Βουλή, το ΚΚΕ σημείωσε:

“Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!”

Το απόγευμα στην Κυπριακή Βουλή

Ο Ζελενσκι θα απευθύνει επίσης γύρω στις 6 το απόγευμα τηλεοπτικό διάγγελμα και στην Κυπριακή Βουλή και θεωρείται απίθανο να κανει αναφορά για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.