“Βεργίνα Κύπρου”, ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι ξεκινά σύντομα

imagewΈνα νέο τηλεοπτικό κανάλι “Η Βεργίνα Κύπρου”,  ξεκινά με πλήρες πρόγραμμα για όλο τον ελληνισμό και ειδικά για τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Το κανάλι ήδη εκπέμπει από τη συχνότητα Velister 1

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Ένα πρόγραμμα με ειδήσεις, ρεπορτάζ και ενημέρωση… αντικειμενικά, ρεαλιστικά, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς εξαρτήσεις, με γνώμονα πάντα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Η τηλεόραση Βεργίνα Κύπρου ήρθε  για να… «ταράξει» τα νερά!

Ένας ανθρωποκεντρικός Παγκύπριος Τηλεοπτικός σταθμός για τον Κυπριακό Λαό

Η Βεργίνα Τηλεόραση Κύπρου, φιλοδοξεί να είναι  μια διαφορετική τηλεόραση, με άποψη, θάρρος και αλήθεια θα παρουσιάζει τα γεγονότα έως έχουν, μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα.  Ένας σταθμός απαλλαγμένος από εξαρτήσεις  και προκαταλήψεις και με γνώμονα το κοινωνικό και εθνικό συμφέρων του τόπου μας.

Όραμα μας να σταθούμε δίπλα στον Κύπριο Πολίτη και να προσφέρουμε έγκυρη και άμεση ενημέρωση αλλά και να προσφέρουμε λόγο για τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και τα θέματα που τον προβληματίζουν.

Τον σταθμό στελεχώνουν έμπειροι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι από την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα με σκοπό την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού.

Aνάμεσα στις εκπομπές που έχουν ξεκινήσει είναι:

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα:

εκπομπή πολιτική ενημέρωσης και ανάλυσης, με τον Στέργιο Καλόγηρο και τον Χρήστο Αριστείδου κάθε μεσημέρι στις 15:00.

TΑ S.O.S:

εκπομπή Life Style με τον Τάσο Ριζόπουλο και τους συνεργάτες του κάθε μεσημέρι στις 17:30

Ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Νατάσσα Ιωάννου κάθε μέρα στις 19:00

 

Έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα αρκετών Κυπριακών παραγωγών οι οποίες αναμένονται να μεταδοθούν με την νέα τηλεοπτική σεζόν.