Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Με τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα σε θαμνώδη και λασπώδη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από την Γαλακτοκομική Σχολή του Κατσικά, από όπου είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.newego_LARGE_t_1101_54479879_type12713

Από την αυτοψία δεν προκύπτει πως ο φοιτητής έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην πιθανότητα να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το πτώμα εντόπισε διερχόμενος βοσκός λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε ένα χαντάκι, κοντά στον Ιχθυογεννητικό Σταθμό της λίμνης των Ιωαννίνων, και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή, και ο καθηγητής ιατροδικαστικής. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, καθώς και ο θείος του σπουδαστή, Γ.Βιβιεδάκης, ο οποίος αναγνώρισε πως πρόκειται για τον αγνοούμενο ανιψιό του.
Η αναγνώριση έγινε με βάση τα ρούχα που φορούσε, καθώς λόγω της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να γίνει αναγνώριση χαρακτηριστικών προσώπου.

Να πληρώσουν οι ηθικοί αυτουργοί

Συντετριμμένοι είναι οι απλοί πολίτες με την είδηση του θανάτου του αγνοούμενου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η σελίδα στο Facebook «Βοηθήστε να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» έχει γεμίσει με συλληπητήρια μηνύματα φίλων και αγνώστων για τον άδικο χαμό του.newego_LARGE_t_1101_54473735_type12713
«Ένα πολύ άσχημο τέλος που δεν σου άξιζε Βαγγέλη. .. θα τιμωρηθούν όμως αγόρι μου… αν όχι από την δικαιοσύνη θα τιμωρηθούν από τον κόσμο. .. σήμερα δεν θρηνεί μόνο ο η μανούλα σου.. σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα. .. εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου παλικάρι μου…. να ηρεμήσεις. … καλό παράδεισο αγόρι μου….»
«Καλό παράδεισο! Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι»
«Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα γιατί ο Βαγγέλης έγινε το παιδί της καρδιάς μας. Το δικό μας παιδί που αν και δεν γνωρίζαμε το αγαπήσαμε, το πονέσαμε και αγωνιούσαμε γι’ αυτό. Βαγγελάκη σίγουρα βρήκες γαλήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο που τόσο σε πόνεσε αλλά και τόσο σε αγάπησε. Καλό παράδεισο λοιπόν άγγελε. Γιατί είσαι άγγελος!!! Συλληπητήρια σε όλους».
«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του ,μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει , κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια !Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε…..»
«Καλό Ταξίδι όμορφο μου αγοράκι….. να αναπαυτεί η ψυχουλα του μαζι με τους αγγέλους…..τωρα σε αυτους τους γονεις .τι να πουμε…δν μπορω να πω τπτ………»
«Καλο ταξιδιι βαγγεληη..μπορειι να μην σε γνωρισαμε ποτε αλλα με ολα αυτα ηταν σαν να σε ξεραμε απο πανταα… η ιστορια σου αποκαλυψε μια αλλη πλευρα της κοινωνιας…ευαισθητη, συνεσθαλμενηη, ποανουσαμε ολοι για σεναα παρα την κριση και τα προβληματααα…»
«Ακουστηκε πως διπλα στην σορο βρεθηκε μαχαιρι.Ακομη και αυτοκτονια να ειναι οι ηθικοι αυτουργοι πρεπει να πληρωσουν!Οποιοι και αν ειναι αυτοι!!!!!!! Ειτε τον εκφοβιζαν και ξεσπουσαν πανω του……………ειτε με καποιο τροπο τον πιεζαν …. Καλο ταξιδι στο παιδι!!!Και ποτε ξανα να μην ξανασυμβει κατι τετοιο…Ποτε!!!Αντιο Βαγγελη!»