Θρασύτατη επέμβαση Σουλτς στα εσωτερικά της Ελλάδας

Το γερμανικό θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τον «δημοκράτη»  Μ.Σουλτς να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π.Καμένου και να υποδεικνύει  στην ελληνική κυβέρνηση λίγες μέρες μετά την Τουρκία να προχωρήσει σε αποπομπή των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα, και προφανώς να συνεργαστούν με άλλα περισσότερο “πρόθυμα” να υποκύπτουν κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και το “Ποτάμι”.martin_schulz

Η υποτιμητική γλώσσα που χρησιμοποιεί για τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα  στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung, είναι κατάπτυστη  και απαράδεκτη για τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Μ.Σουλτς καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» λέει  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ίδιο είχε ζητήσει και η Τουρκία  και είχε πάρει αποστομωτική απάνηση από το ΥΠΕΞ της Ελλάδας.
Ο κ. Σουλτς υποστηρίζει ακόμα πως και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο. Αφορμή για τις αναφορές του κ. Σουλτς στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, υπήρξε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στην εφημερίδα «Bild», όπου έκανε λόγο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας, όσο και για την ανάγκη νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Το θέμα είναι ότι επί της ουσίας ο Μ.Σουλτς δεν απάντησε, γιατί όλα αυτά που κατήγγειλε ενώπιον του ελληνικού λαού ο Π.Καμμένος είναι τεκμηριωμένα και αυτό φαίνεται να ενόχλησε τον θρασύτατο κ. Σουλτς και κατα τα άλλα  «υπερευαίσθητο» για τα δημοκρατικά θέσμια άλλων χωρών όταν δεν συμφωνούν με την πολιτική της Γερμανίας .