Τηλεφωνική επικοινωνία Προέδρου με νέο Γ.Γ.ΑΚΕΛ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον νέο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου κατά την οποία του διαμήνυσε την επιθυμία να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου αναφέρει ότι κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία τους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον κ. Στεφάνου για την εκλογή του και εξέφρασε την επιθυμία  το συντομότερο δυνατόν να πραγματοποιηθεί συνάντησή τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία να έχει τη στενότερη δυνατή συνεργασία με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, προκειμένου, σε κλίμα συναίνεσης και καλού πολιτικού κλίματος, με απόλυτο σεβασμό στις υπαρκτές διαφωνίες, να προωθηθούν αποφάσεις προς όφελος της χώρας και των πολιτών.

Με ανακοινώσεις τους χθες τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΣΥ εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον νέο Γ.Γ. ΑΚΕΛ

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου για την εκλογή του.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Στεφάνου για την εκλογή στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ. Στεκόμαστε στο πλευρό του για την ισχυροποίηση της Αριστεράς στην Κύπρο. Είναι κοινοί οι αγώνες για την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ», ανέφερε ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του.