Την Παρασκευή η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών της κυβέρνησης

Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιείται η τελετή διαβεβαίωσης της νέας Υπουργού imagewΔικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφης Δράκου και του νέου Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Εντός της ίδιας ημέρας πραγματοποιείται και η η παραλαβή διορισμού του νέου Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, της νέας Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Νιόβης Παρισσινού και του νέου Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Ανδρέα Ιωσήφ.

Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η τελετή διαβεβαίωσης της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του νέου Υπουργού Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στο Προεδρικό, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολούθως, στις 11.15 π.μ θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης/παραλαβής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις 11.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης/παραλαβής του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Υγείας.

Στις 12.15 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης/παραλαβής του Γραφείου του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του Διευθυντή Γραφείου Τύπου του Προέδρου, στο Προεδρικό Μέγαρο.