Νικήθηκε από τον κορωνοϊό γνωστός γιατρός στην Πάφο

cache_846x3000_Analog_medium_820203_138221_862021Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών από τον κορωνοϊό ο δρ Μιχάλης Μάρκου από την Πάφο.

Ο δρ.Μάρκου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ενώ όπως αναφέρει το pafospress.com ο δρ.Μάρκου νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

«Σταθερός υποστηρικτής της ΕΔΕΚ και των αγώνων της»

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της ΕΔΕΚ, η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Μάρκου, ο οποίος ήταν σταθερός υποστηρικτής του κόμματος.

Σε ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ αναφέρει ότι «με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του Ιατρού Μιχάλη Μάρκου που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο Μιχάλης Μάρκου διακρινόταν για την προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και κύρια προς τους ασθενείς. Ήταν σταθερός υποστηρικτής της ΕΔΕΚ και των αγώνων της.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη της ΕΔΕΚ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία θα είναι η μνήμη του».

Ανάρτηση και από τον Μαρίνο Σιζόπουλο 

«Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη Μάρκου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σε ανάρτησή του.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας ΓΕΣΥ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.