Τα αίτια θανάτου του δολοφονηθέντος Μάριου Γεωργίου κατέδειξε η νεκτροτομή

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών imagewοργάνων που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, οφείλεται ο θάνατος του Μάριου Γεωργίου, 34 ετών, ο οποίος δολοφονήθηκε από αγνώστους χθες βράδυ, στο Μενεού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθόδοξου, η νεκροτομή στη σορό του Μάριου Γεωργίου 34 ετών, η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής κατέδειξαν ότι ο θάνατος του 34χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων από πυροβόλο όπλο.

Ακόμα η νεκροτομή έδειξε πως το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες, μια στον κρόταφο, μια στο αριστερό χέρι και μια στο δεξί χέρι, η οποία έπληξε ζωτικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 21.10 τη Δευτέρα, ενώ ο Γεωργίου κινείτο με το αυτοκίνητο του στη περιοχή Μενεού προς Περβόλια, λίγο πριν από περίπτερο που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστα πρόσωπα που ήταν κρυμμένα πίσω από κυπαρίσσια που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα και το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της ΥΠΕΓΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν έρευνες και εξετάσεις οι οποίες συνεχίστηκαν και σήμερα.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Οι ανακριτές της υπόθεσης περπάτησαν σήμερα στα γύρω χωράφια και διενήργησαν έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους άγνωστους δράστες.

Από τη σκηνή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν κάλυκες και άλλα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και γενετικό υλικό, που στάλθηκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Οι ανακριτές παρέλαβαν επίσης τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τόσο του περιπτέρου όσο και άλλων υποστατικών που βρίσκονται στη περιοχή, για να διαπιστωθεί κατά πόσον έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.