Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης: Πτώμα γυναίκας στη νεκρή ζώνη Αθηένου

 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης εναντίον 32χρονου, εξετάζει το ΤΑΕ imagewΛευκωσίας μετά τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας στην περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας, εντός της νεκρής ζώνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 το πρωί εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας, πτώμα γυναίκας, μάλλον αλλοδαπής, σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στη περιοχή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και άνδρες των Ηνωμένων Εθνών τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υστερα από μαρτυρία που έλαβαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας συνελήφθη αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή,   φαίνεται πως η γυναίκα δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε και τάφηκε στο χωράφι εντός της νεκρής ζώνης στη περιοχή Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα της γυναίκας, που ήταν τυλιγμένο σε σακούλα, έβγαλε στην επιφάνεια από το χώρο που ήταν θαμμένο, ο γεωργικός ελκυστήρας γεωργού, που μετέβη χθες βράδυ στο χωράφι του για να κάνει διάφορες εργασίες.

Ωστόσο ο γεωργός δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε χθες βράδυ, αλλά σήμερα το πρωί το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από άνδρα, ο οποίος και ενημέρωσε το ΤΑΕ του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.