O δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί το χαμό της Ρένας Κουλέρμου

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Κύπρου θρηνεί τον χαμό της Ρένας Κουλέρμου, μιας πολυαγαπημένης συναδέλφου κι ενός σπάνιου ανθρώπου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ενωσης Συντακτών Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, προστίθεται, εκφράζει τα ειλικρινή του 673cdb918403b83340940b348f2c528c_Lσυλλυπητήρια στον σύζυγό της Φίλιππο, στα παιδιά της Χλόη και Φρίξο και σε όλους τους συγγενείς της.

“Η Ρένα Κουλέρμου υπηρετώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα από νεαρή ηλικία, χαρακτηριζόταν από τη γλυκύτητα του χαρακτήρα της, την πραότητα και την ταπεινότητά της. Χαρίσματα σπάνια που την καθιστούσαν πολύ αγαπητή μεταξύ των συναδέλφων της. Η παρουσία και η δράση της στο χώρο μας τιμά τη δημοσιογραφία. Επιθυμούμε να σημειώσουμε ότι η αγαπημένη μας Ρένα εργαζόταν στην εφημερίδα «Αλήθεια», η ιδιοκτησία της οποίας ανήκει στην οικογένειά της. Παρ΄ όλα αυτά ξεκίνησε την καριέρα της ως απλή συντάκτρια χωρίς ποτέ να δώσει αφορμή έστω για δημιουργία συνειρμών που να συνδέονται με αυτή τη σχέση.

Αγαπητή Ρένα σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και δηλώνουμε ότι θα σε θυμόμαστε για πάντα” αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΚ.

Συλλυπητηρια Προέδρου Αναστασιάδη

Συλλυπητήρια γα τον θάνατο της Ρένας Κουλέρμου-Λάρκου, αρχισυντάκτριας της εφημερίδας «Αλήθεια» εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα την είδηση για την πρόωρη απώλεια της Ρένας Κουλέρμου – Λάρκου, αρχισυντάκτριας της εφημερίδας «Αλήθεια» και έγκριτου μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας» αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση

Ο ΠτΔ εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της, εκ μέρους της Κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά και καταλήγει, λέγοντας ότι «θα θυμόμαστε τη Ρένα για το ήθος, την ευθυκρισία και τον επαγγελματισμό που πάντοτε τη χαρακτήριζαν».