17χρονος Σύριος τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερις Ελληνοκύπριους μαθητές στη Λάρνακα

Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη δύο μαθητών, συριακής καταγωγής ηλικίας 20 και 17 χρόνων αντίστοιχα, εξαπέλυσε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα. Ο 17χρονος μαθητής τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερις Ελληνοκύπριους μαθητές, σύμφωνα με την Αστυνομία.ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÕÐÑÏÕ - ÅÃÊËÇÌÁ - ÓÕËËÇØÇ - ÓÕËËÇØÅÉÓ - ÐÅÑÉÐÏËÉÅÓ  - ÐÅÑÉÐÏËÉÊÏ

Όπως αναφέρεται, γύρω στις 09.45 το πρωί, δύο νεαροί συριακής καταγωγής, ηλικίας 20 και 17 χρόνων που φοιτούν στην τρίτη τάξη της Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, επιτέθηκαν εναντίον τεσσάρων Ελληνοκυπρίων μαθητών οι οποίοι κάθονταν σε παρακείμενο παγκάκι στην αυλή του σχολείου, επειδή θεώρησαν ότι οι νεαροί μιλούσαν γι’ αυτούς.

Οι Σύριοι ζήτησαν το λόγο από τους Ελληνοκύπριους με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη. Ο 17χρονος αλλοδαπός τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε ένα 16χρονο Κύπριο κάτω από τη μασχάλη ενώ προκάλεσε επιπόλαια τραύματα στους άλλους τρεις νεαρούς.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εισήχθη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός έφερε τομή από μαχαίρι μήκους πέντε εκατοστών και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Οι υπόλοιποι τρεις νεαροί απολύθηκαν από το Νοσοκομείο αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά το περιστατικό οι δύο Σύριοι έφυγαν από το σχολείο και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό και σύλληψη τους.