Στα 104 ανέρχονται τελικά τα κρούσματα κορωνοϊού την Πέμπτη

imagewΣτα 104 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού την Πέμπτη.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση από το Υπουργείο Υγείας, μετά τα 93 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, έχουν δηλωθεί από τα συμβαλλόμενα εργαστήρια άλλα 11 κρούσματα.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των σημερινών κρουσμάτων είναι 104.

Περισσότερα στοιχεία θα δοθούν όταν γίνει η διερεύνηση των κρουσμάτων.

Κρούσμα κορωνοϊού  στον Απόλλωνα Λεμεσού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Απόλλωνα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε διαγνωστικά τεστ μοριακής εξέτασης Covid-19.

Από τα αποτελέσματα εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο αφορά  μέλος της υποστηρικτικής ομάδας (δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος), ενώ όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

Άμεσα οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ενεργοποίησαν και εφάρμοσαν όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, σημειώνεται.

Η προγραμματισμένη προπόνηση για σήμερα το απόγευμα αναβλήθηκε, έτσι ώστε όλοι οι χώροι του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι να απολυμανθούν.

Αναφέρεται ακόμη ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρίσκονται υπό καθημερινή κλινική παρακολούθηση για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα θα υποβληθεί σε νέα διαγνωστικά τεστ την Κυριακή (18/10).

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο νόσησε καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.