Εκτός εργασίας τα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά, αναφέρει το Wagamama και Costa Coffee Μαρίνας Λεμεσού


 
imagewΤα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στη νόσο COVID-19, βρίσκονταν εκτός εργασίας τις τελευταίες ημέρες και ανήκουν στα ασυμπτωματικά κρούσματα, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Wagamama Μαρίνας Λεμεσού.

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας, που αφορά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού τα οποία σχετίζονται με το εστιατόριο Wagamama Μαρίνας Λεμεσού, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι τα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στη νόσο COVID-19, βρίσκονταν εκτός εργασίας τις τελευταίες ημέρες και ανήκουν στα ασυμπτωματικά κρούσματα. Στο παρόν στάδιο είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών», σημειώνει.

Αναφέρει, παράλληλα, ότι η εταιρεία από την πρώτη στιγμή, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχει προβεί σε δυο διαδοχικές απολυμάνσεις του εστιατορίου από αδειοδοτημένη εταιρεία και το εστιατόριο έχει επανδρωθεί με προσωπικό, το οποίο έχει εξεταστεί και επιβεβαιωθεί αρνητικό στη νόσο COVID-19.

«Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία του προσωπικού, των πελατών μας και της δημόσιας υγείας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του προσωπικού για την συνεργασία και την τήρηση όλων των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του ιού, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία όλων των εργαζομένων και συμπολιτών μας», καταλήγει το Wagamama Μαρίνας Λεμεσού, στην ανακοίνωση του.

 

 Ανακοίνωση Costa Coffee Cyprus

Το Costa Coffee Cyprus, σε σημερινή ανακοίνωση του, η οποία έχει αναρτηθεί στη σελίδα του στο Facebook, ενημερώνει ότι μετά από τεστ ιχνηλάτησης κορωνοϊού, βρέθηκε χθες ένα θετικό άτομο, συνεργάτης στο κατάστημα του της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό.

«Ο συνεργάτης απομακρύνθηκε άμεσα από την εργασία του και σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών το κατάστημα έκλεισε άμεσα και πραγματοποιήθηκε απολύμανση», αναφέρεται.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «επιπρόσθετα σε όσα ζητήθηκαν από το Υπουργείο, και επειδή η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας είναι βασική μας προτεραιότητα, απομακρύναμε το σύνολο του προσωπικού του καταστήματος από την εργασία του και αποφασίσαμε τη διενέργεια τεστ σε όλους τους, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια».

Αναφέρει, επίσης, ότι το κατάστημα μετά την απολύμανση του «και αφού πήραμε τις σχετικές άδειες από τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί κανονικά με άλλο προσωπικό».

Ανακοίνωση Limassol Marina Ltd

Η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό της Limassol Marina Ltd διαβεβαιώνουν ότι κύρια προτεραιότητα παραμένει πάντοτε η υγεία και η ασφάλεια των ιδιοκτητών ακινήτων, των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, των πληρωμάτων, των ενοίκων, των πελατών και των επισκεπτών της, αναφέρει, σε ανακοίνωση της αναφορικά  με τα πρόσφατα κρούσματα COVID-19 που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, η Limassol Marina Ltd.

«Θέτοντας το πιο πάνω ως τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μαρίνας, η Limassol Marina Ltd θα ήθελε να τονίσει ότι συμμορφώνεται απόλυτα με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας, όπως έχουν τεθεί από το Υπουργείο Υγείας», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σημεία συχνής επαφής της μαρίνας απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Επιπρόσθετα, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών τηρεί αυστηρά τη χρήση προστατευτικής μάσκας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες ατομικής υγιεινής», σημειώνει.

Καταλήγοντας, η Μαρίνα Λεμεσού συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες των εγκαταστάσεών της, να τηρούν αυστηρά τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική απόσταση και τη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας και υγιεινής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού COVID-19.