46 σακουλάκια κοκαϊνης αφόδευσε ο Νιγηριανός

46 σακουλάκια απέβαλε μέχρι σήμερα το πρωί ο Νιγηριανός που αφίχθη χθες στο Αερολιμένα Πάφου που εκτιμάται σε ποσότητα κοκαΐνης γύρω στα 500 με 600 γραμμάρια , ανέφερε στα Μ.Μ.Ε  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης.ÃÁÄÁ ÓÕËËÇØÇ  ÁËËÏÄÁÐÏÕ ÃÉÁ ÊÁÔÏ×Ç ÊÁÉ ÄÉÁÊÉÍÇÓÇ ÊÏÊÁÉÍÇÓ

Ο κ. Σεργίδης ανέφερε πως «χθες δόθηκε πληροφορία στην ΥΚΑΝ ότι ύποπτο άτομο το οποίο θα ερχόταν μέσω Βρυξελλών στην Κύπρο θα εισήγαγε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών».

Αμέσως συνέχισε , μετά την λήψη της πληροφορίας άρχισε έλεγχος στο αεροδρόμιο Πάφου από μέλη της ΥΚΑΝ με σκοπό τον εντοπισμό του υπόπτου.

Το ύποπτο άτομο εντοπίστηκε αφού αφίχθη η αναφερόμενη πτήση και όπως διαφάνηκε πρόκειται για Νιγηριανό με Ολλανδικό διαβατήριο 47 ετών.

Ο κ. Σεργίδης σημείωσε πως τα μέλη της ΥΚΑΝ υπέδειξαν τον ύποπτο σε τελωνειακό λειτουργό που βρισκόταν καθήκον για έλεγχο των επιβατών και πως από τον έλεγχο που του έγινε δεν εντοπίστηκε το οτιδήποτε το παράνομο στην κατοχή του.

Ακολούθως κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης οδηγήθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου αφού διενεργήθηκε ακτινολογικός έλεγχος διαγνώστηκε πιθανή ύπαρξη ξένου αντικειμένου στο σώμα του.

Προφορικά ο ύποπτος μετά την πιο πάνω εξέλιξη παραδέχτηκε ότι μετέφερε στο σώμα του ποσότητα κοκαΐνης .