Αύριο ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Τάσο Αγγελή

imagewΚηδεύεται αύριο στις 11 π.μ.από την εκκλησία Αγίας Βαρβάρας στο Πλατύ Αγλαντζιάς ο αείμνηστος Τάσος Αγγελή βετεράνος δημοσιογράφος ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 70 χρόνων.

Συγγενείς και φίλοι θα παρακολουθήσουν την εξόδιον ακολουθία αποχαιρετώντας τον αγαπημένο σύζυγο πατέρα, και φίλο.

Ο Τάσος Αγγελής γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1950. Σπούδασε στη Δημοσιογραφική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας-Λομονόσοφ. Στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Αθήνα, αρχικά ως συνεργάτης του ιστορικού πολιτικού περιοδικού ΑΝΤΙ και στη συνέχεια ως συντάκτης της εφημερίδας “Ριζοσπάστης”. Από το τέλος του 1977 εργάστηκε στην εφημερίδα “Χαραυγή” ως πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος. Το Κυπριακό υπήρξε στο επίκεντρο της δουλειάς του, τόσο στην Κύπρο όσο και σε διάφορές αποστολές στο εξωτερικό.

Το 1990 -2006 εργάστηκε ως Διευθυντής Τύπου και Δημοσίων Υποθέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών. Το 2006 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ιδρύματος Πολιτισμού Κύπρου με ευθύνη το σχεδιασμό, οικοδόμηση και λειτουργία μεγάλου κρατικού πολιτιστικού κέντρου στη Λευκωσία. Το έργο εγκαταλείφθηκε το 2014 λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η e-shocknews εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην   σύζυγο του  Βάλια   στις   θυγατέρες του Μάγια και Ραίσα σε  όλους τους οικείους, φίλους και συγγενείς.