Γυναίκα υπάλληλος του Ταχυδρομείου Γεροσκήπου θετική στο δεύτερο επαναληπτικό τέστ

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίσθηκε και στο Ταχυδρομείο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον COVID-19 που λήφθηκαν χθες. imagew

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για γυναίκα που εργάζεται στο Ταχυδρομείο της Γεροσκήπου η οποία διαγνώσθη θετική στο δεύτερο τεστ για τον κορωνοϊό ενώ στο πρώτο τεστ που της υποβλήθηκε στην δειγματοληψία που διοργάνωσε ο Δ. Γεροσκήπου ως άτομο της “πρώτης γραμμής”,  ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας , το εν  λόγω υποστατικό θα μπορεί να επανέλθει σε λειτουργία εφόσον τηρηθούν πιστά οι οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, και εφαρμοστούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα με βάση τα σχετικά Διατάγματα.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  o Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης κάλεσε τους δημότες της Γεροσκήπου να παραμείνουν και αυτές τις Πασχαλινές ημέρες στο σπίτι τους και να κάνουν υπομονή με την χαλάρωση των μέτρων.

Ήδη είπε, οι παρατηρητές της γειτονιάς εργάζονται ακατάπαυστα σε δύο βάρδιες για την τήρηση των μέτρων ενώ στο έργο συνδράμουν και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μέχρις ότου καταπολεμηθεί αυτός ο αόρατος εχθρός.