Πρόεδρος Βουλής για το επεισόδιο στο οδόφραγμα Λήδρας :Για όλα τα απράδεκτα υπάρχουν νόμοι

Για όλα τα απαράδεκτα υπάρχουν νόμοι  και θεσμοί και πρέπει να τα αντιμετωπίσουν αντικειμενικά χωρίς να χαριστούν σε κανένα, ανέφερε στην Πάφο ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, κληθείς να σχολιάσει τα χθεσινά επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας.imagew

Μιλώντας μετά το πέρας του ετήσιου μνημόσυνου του ετεράνου Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Νεόφυτου Χατζηγεωργίου Καμαρά  που τελέστηκε το πρωί στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα, Έμπα, στην Πάφο, ο κ. Συλλούρης, αναφερόμενος στο θέμα του κορωνοϊου και το κλείσιμο οδοφραγμάτων, είπε πως “έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρότατη παγκόσμια απειλή και τείνουμε στην Κύπρο να τον μετατρέψουμε σε πολιτική ή  διαπροσωπικές διαφορές”, προσθέτοντας πως αυτό  θα είναι λάθος .

Θα πρέπει συνέχισε,  να επικεντρωθούμε στη συνεργασία με πολλά άλλα κράτη, γιατί, όπως είπε,  υστερούμε πάρα πολύ σε δομές και εμπειρίες σε αυτό τον τομέα .

Επεσήμανε δε πως με την γνώμη και την άποψη των τεχνοκρατών, θα πρέπει  να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα του κορωνοϊού. Από εκεί και πέρα συμπλήρωσε,  “για όλα τα απαράδεκτα υπάρχουν νόμοι και θεσμοί και πρέπει να τα αντιμετωπίσουν αντικειμενικά , χωρίς να χαριστούν σε κανέναν”.