24χρονος από το Πακιστάν το θύμα του φόνου στη Ρηγαίνης

Ο 24χρονος Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν είναι το θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής, imagewαπό τις εξετάσεις που ακολούθησαν τον εντοπισμό του νεκρού άνδρα στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι ο Ahmed Bin Talib. Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.


Στην ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει τα γεγονότα της υπόθεσης, ότι γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στην οδό Ρηγαίνης υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο, το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Νωρίτερα η Αστυνομία ανακοίνωσε  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι συνελήφθη  22χρονος ως ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε το πρωί στη Λευκωσία.