Συνάντηση ΕΠΟΕΤ με τρόικα για της αποκρατικοποιήσεις

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Τρόικας θα έχει αύριο η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), η οποία θα θέσει τις θέσεις της σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.CYTA ÊÅÍÔÑÉÊÁ ÃÑÁÖÅÉÁ

Η συντεχνία αναφέρει ότι “με έντονο τρόπο και σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει την προσπάθεια, έτσι ώστε η διασφάλιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων στην Cyta, να είναι η πρώτη προτεραιότητα στις συζητήσεις για την αποκρατικοποίηση”.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ ΣΕΚ), “έχει αποταθεί γραπτώς στον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ζητώντας την άμεση σύγκληση της Μεικτής Συμβουλευτικής Επιτροπής”.

Επίσης, κατά την αυριανή συνάντηση με αντιπροσωπεία της Τρόικας, “θα ακούσουμε αλλά κυρίως θα προτάξουμε τις γνωστές μας θέσεις σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο των αποκρατικοποιήσεων”.

“Ως ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), ανανεώνουμε επαφές και με συναδέλφους ευρωπαϊκών συνδικαλιστικών οργανώσεων με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων μας για τη μέγιστη δυνατή προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και των θέσεων εργασίας” αναφέρει η ανακοίνωση .

Τέλος, “θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως κινήσεις αποπροσανατολισμού ή άλλες ενέργειες δεν πρόκειται να μας επηρεάσουν και ούτε θα διαφοροποιήσουν τη στρατηγική μα”, συνεχίζει η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ ΣΕΚ).

“Για την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), η Cyta είναι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό. Απαιτούμε σεβασμό απέναντι στους υπαλλήλους της Cyta και γι’ αυτό συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε”, καταλήγει η ανακοίνωση.