Την Κυριακή οι εκλογές για τη δημαρχία Αγίας Νάπας

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων για την δημαρχία της Αγίας Νάπας .Υποψήφιοι είναι ο αντιδήμαρχος, Χρίστος Ζαννέττου, και η δημοτική σύμβουλος, Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια.cache_728x3000_Analog_medium_853973_49616_1012020

Στην αναπληρωματική εκλογή της Κυριακής, δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων οι 2687 είναι Κύπριοι και οι 647 είναι Κοινοτικοί. Για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το εκλογικό τους βιβλιάριο ή το δελτίο ταυτότητάς τους ή και το έγγραφο που χρησιμοποίησαν για την εγγραφή τους, προκειμένου για κοινοτικούς εκλογείς. Για διευκόλυνσή τους οι κοινοτικοί εκλογείς προτρέπονται να έχουν μαζί τους τη Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη της Ένωσης (MEU1) ή το Πιστοποιητικό Εγγραφής Αλλοδαπού (A.R.C.). Οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ., με διάλειμμα από τις 12:00μ. μέχρι τη 1:00μ.μ.

Μήνυμα της υποψήφιας δημάρχου Αιμιλίας Ευαγγέλου – Ξύδια  

Την Κυριακή ψηφίζουμε την Αγία Νάπα που μας αξίζει και επιλέγουμε ανάμεσα στην παθητικότητα και τη διεκδίκηση, αναφέρει σε γραπτή δήλωση της η υποψήφιαcache_728x3000_Analog_medium_853973_49616_1012020 για τη δημαρχία Αιμιλία Ευαγγέλου – Ξύδια.

Στη δήλωση προστίθεται ότι «σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία για την εκλογή Δημάρχου στην Αγία Νάπα που θα γίνει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου», σημειώνοντας πως κατέθεσε προτάσεις, ανέπτυξε τα επιχειρήματά της και διατύπωσε μια νέα προσέγγιση για την εξέλιξη της Αγίας Νάπας, ενώ εξέφρασε «την καθαρή θέση να αγωνιστούμε για να καταλάβουν όλοι την ιδιαιτερότητα της Αγίας Νάπας. Διεκδικούμε αυτόνομο Δήμο και διεκδικώ διαφοροποίηση του αρχικού σχεδίου των συνενώσεων» αναφέρει υπενθυμίζοντας το παράδειγμα της Αθηένου.

Προσθέτει επίσης ότι κατέθεσε «μια σειρά από προτάσεις για την ανάπτυξη, τον ολόχρονο τουρισμό, την ποιότητα ζωής» πρότεινε «τον σχεδιασμό μιας ισορροπημένης ανάπτυξης για την Αγία Νάπα, τη σύνδεση του παλιού κέντρου με το παραλιακό μέτωπο» και εισηγήθηκε «τη δημιουργία Τριτοβάθμιας Σχολής Εκπαίδευσης για κατάρτιση στους κλάδους των τουριστικών επαγγελμάτων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου» ενώ διατύπωσε προτάσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Η κα. Ευαγγέλου – Ξύδια καλεί τους συνδημότες της «να πάρουν θέση, να πουν με τη ψήφο τους τι θέλουν για το μέλλον της Αγίας Νάπας» και ταυτόχρονα τους ζητά να της δώσουν την εντολή να συναντηθεί με τα Κοινοβουλευτικά κόμματα και να μεταφέρει «τη δική τους φωνή στη Βουλή, εκεί που θα ληφθεί η τελική απόφαση για το θέμα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Την υποψηφιότητα της Αιμιλίας Ξυδιά υποστηρίζουν το ΑΚΕΛ, η Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Αλληλεγγύη

Χρίστος Ζαννέττου

Έτοιμος να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε η Αγία Νάπα να εδραιώσει τη θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, δήλωσε ο υποψήφιος για τη δημαρχία Χρίστος Ζαννέττου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά την τελική προεκλογική του συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ότι «είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δουλεύω ακούραστα και με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος μας να φτάσει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και πρωτοπορίας, εδραιώνοντας τη θέση του στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη». Ο υποψήφιος δήμαρχος «ευχαρίστησε εκ βάθους καρδιάς τους ομιλητές και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και όσους εργάστηκαν σκληρά για τον προεκλογικό» του αγώνα ενώ ανέλυσε το όραμα και τις θέσεις του για το μέλλον της Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο όπου ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς από τις Βρυξέλλες «εξήρε το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του Χρίστου Ζαννέττου, τόσο ως ανθρώπου όσο και ως πολίτη με ενεργό ρόλο στα κοινά» και σημείωσε ότι «η πολύχρονη πείρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας, σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, τον καθιστούν ιδανικό για τη θέση του δημάρχου, την οποία διεκδικεί».

Την υποψηφιότητα του Χρίστου Ζανέττου υποστηρίζει ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και η Δημοκρατική Παράταξη