Ηθοποιός στο «Captain America» συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας της

Η 38χρονη ηθοποιός συμμετείχε στο «Captain America: The First Avenger ενώ μετά τη σύλληψή της ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

 

Συνελήφθη 11 ημέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας της η ηθοποιός Μόλι Φιτζέραλντ, που συμμετείχε στην ταινία «Captain America: The First Avenger».5770324

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κάνσας, στις 20 Δεκεμβρίου υπήρξε κλήση για ένοπλη ληστεία στο σπίτι της 68χρονης μητέρας της ηθοποιού, Πατρίτσια. Η γυναίκα που είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι βρέθηκε νεκρή.

«Μια 38χρονη λευκή γυναίκα, γνωστή στο θύμα, ήταν παρούσα στο συμβάν και μεταφέρθηκε με μικροτραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο» ανέφερε η αρχική δήλωση της αστυνομίας.Αργότερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη η 38χρονη Μόλι Φιτζέραλντ κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μητέρας της, ενώ η εγγύηση ορίστηκε στα 500.000 δολάρια.

Η Μόλι Φιτζέραλντ ήταν η Stark Girl στο «Captain America» και βοηθός σκηνοθέτη, ενώ παλαιότερα σύμφωνα με το IMDb είχε συμμετάσχει κυρίως σε χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες όπως το «The Lawful Truth» το 2014 και το «The Creeps» το 2017.