«Αηδιαστική» περιγράφει τη σεξουαλική επαφή της με τον πρίγκιπα, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς

Στα τέλη Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Άντριου, γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, απομακρύνεται από τα δημόσια καθήκοντα του για το άμεσο μέλλον.

«Αηδιασμένη» που χόρευε με τον καταϊδρωμένο πρίγκιπα και αηδιασμένη όταν κατάλαβε ότι θα έπρεπε να κάνει σεξ μαζί του στα 17 της δήλωσε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, αφηγούμενη την πρώτη φορά την επαφή της με τον πρίγκιπα Άντριου, γιο της βασίλισσας Ελισάβετ.4275828

Σε συνέντευξή της στο BBC, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την υποτιθέμενη ερωτική συνεύρεση με τον πρίγκιπα λέγοντας ότι «δεν κράτησε πολύ ώρα η όλη διαδικασία. Ήταν αηδιαστική».

«Δεν ήταν κακός ή κάτι τέτοιο αλλά σηκώθηκε και είπε “ευχαριστώ” και μετά αποχώρησε. Παρέμεινα στο κρεβάτι έντρομη και ντροπιασμένη και νιώθοντας βρώμικη. Έπρεπε να σηκωθώ και να κάνω ντους», ανέφερε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (πλέον Βιρτζίνια Τζιούφρι) μία από τους σημαντικότερους κατηγόρους του Τζέφρι Επστάιν.Όπως ανέφερε η Μάξγουελ την χτύπησε φιλικά στον ώμο την επόμενη ημέρα και της είπε «τον έκανες πραγματικά ευτυχισμένο».

Η Γκισλέιν Μάξγουελ είναι η γυναίκα που φέρεται να «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν και των φίλων του.

Οι αποκαλύψεις έγιναν σε συνεντεύξεις που παραχώρησε η τότε 17χρονη «σκλάβα του σεξ» όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η ίδια ανέφερε ότι δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στη συνέντευξή της στο BBC ανέφερε επίσης ότι ο πρίγκιπας Άντριου ήταν «ο πιο απαίσιος χορευτής που είχε δει ποτέ στη ζωή της» και «ο ιδρώτας του ήταν …βασικά σαν να έβρεχε παντού».Ο πρίγκιπας Άντριου επίσης σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα στο BBC επέμεινε ότι δεν θυμάται να έχει συναντηθεί με την Ρόμπερτς. Πάντως στα τέλη Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας απομακρύνεται από τα δημόσια καθήκοντα του για το άμεσο μέλλον.

Ο Επστάιν βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στις 10 Αυγούστου, καθώς περίμενε να δικαστεί με κατηγορίες για μαστροπεία, με αξιωματούχος να αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοκτονία.