Η σημαία του ψευδοκράτους- σύμβολο της τουρκικής κατοχής και παρανομίας

Ξεσηκώθηκαν οι παράνομοι και θέλουν να εκδιώξουν τους νόμιμους.Τα θύματα τους. Τους Κύπριους πολίτες που για 46 χρόνια ένα μεγάλο τμήμα της πατρίδας τους ναkapsimo_simaias_katohis_151119 βρίσκεται κάτω από τον τουρκικό ζυγό.Βλέπουν τις περιουσίες τους να τις νέμονται οι ξένοι σφετεριστές και οι σφετεριστές σήμερα ζητούν και ρέστα.

Στα κατεχόμενα τα τσιράκια του Ερντογάν , Οζερσάι και Τατάρ απειλούν.Ο κατοχικός ηγέτης  Ακιντζί εγείρει θέμα ενώ στην Τουρκία οι βουλευτές κομμάτων ζητούν τιμωρητικά μετρα επειδή ανήμερα της επετείου του ψευδοκράτους νεολαίοι του ΕΛΑΜ έκαψαν την σημαία του ψευδοκράτους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατά της παράνομης ανακήρυξης του

Ξεκαθαρίζω εξ’αρχής πως δεν συμφωνώ με τις θέσεις και την ιδεολογία του ΕΛΑΜ .Αλλωστε πριν μερικά χρόνια βρεθήκαμε στα δικαστήρια καθότι κινήθηκαν νομικά εναντίον μου και έχασαν κατά κράτος καθότι η αλήθεια δεν είναι ποινικό αδίκημα.

Ομως στην προκειμένη περίπτωση ορθώς έπραξαν.Γιατί είναι  μια σημαία  ανύπαρκτη.Ενα σύμβολο παρανομίας. Ενα υποτελές  μόρφωμα   στην κατοχική Τουρκία όπως λένε και τα ψηφίσματα των Ην.Εθνών, στα οποία και σημειώνεται πως δεν πρέπει να αναγνωριστεί από κάνενα κράτος μέλους του ΟΗΕ .

Γιατί λοιπόν να θεωρείται αμάρτημα το κάψιμο ενός συμβόλου κατοχής και παρανομίας;Οταν άλλα κόμματα οργανώνουν εκδηλώσεις καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους δε  είναι μέτρο αντίδρασης;Είναι μήπως ημιαντιδράσεις ή ψευδοαντιδράσεις;

Κατανοητές οι διαμαρτυρίες από το κατοχικό καθεστώς και την Τουρκία.Αλλά οι δήθεν δικοί μας γιατί αντέδρασαν;Επειδή εκακοφάνηκεν του Ακιντζί; Ας ππέσει χώρκα του που λέει και ο Χρυσόστομος Β’.

Α.Γκ.